Top plaatsing op BrabantWerkt.nl

Wat houdt het in?

Wanneer u een vacature wilt plaatsen op BrabantWerkt.nl heeft u de keuze om uw vacature als top plaatsing neer te zetten op de website. Maar wat houdt deze keuze precies in? Hierbij wordt uw vacature bovenaan in onze vacature database geplaatst waardoor uw vacature als eerste wordt gezien door paginabezoekers.

Extra voordelen

Maakt u gebruik van deze optie dan wordt uw advertentie beter in beeld gebracht bij werkzoekenden in uw regio. Hiermee wordt bedoeld dat werkzoekenden direct uw advertentie zien, omdat deze advertentie bovenaan de lijst met vacatures komt te staan.

Verder ontvangt u de reacties op uw vacature eenvoudig via uw profiel dat u gemakkelijk kunt aanmaken op de website. Op uw account ziet u ook een overzicht van al uw lopende vacatures en kunt u snel uw gegevens aanpassen.

Daarnaast ontvangt u de statistieken die bij uw top plaatsing horen. Per e-mail ontvangt u verschillende gegevens die van belang zijn voor het bereik van uw advertentie. U kunt hierbij bijvoorbeeld zien hoeveel werkzoekenden de vacature hebben bekeken en hoeveel werkzoekenden op uw vacature  hebben gereageerd. Wij zorgen ervoor dat u een duidelijk overzicht van deze statistieken heeft.

Hoe werkt het?

U kiest voor een top plaatsing op BrabantWerkt.nl. Daarna vult u de gegevens van de vacature in. U kunt hierbij eventueel een afbeelding van de vacature als PDF-bestand toevoegen zodat de vacature nog duidelijker wordt. Als u alle gegevens heeft ingevuld en de vacature bij ons is binnengekomen, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. BrabantWerkt zorgt er dan voor dat uw vacature als top plaatsing geplaatst wordt. U hoeft zelf helemaal niets te doen.

Heeft u interesse in een top plaatsing?

Bent u geïnteresseerd om van uw normale vacature een top plaatsing te maken? Ga dan direct aan de slag en maak van uw vacature een top plaatsing!

http://anxietytreatmethods.com/ativan
http://anxietytreatmethods.com/xanax

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 22 maart, 2022

    Graag ontvang ik een prijs voor het plaatsen van een vacature

    Geplaatst door
    pim van bezooijen