Doorbreek de sleur met een uitje!

Zit de sleur er een beetje in op uw afdeling of misschien wel op heel het kantoor? Is het de laatste tijd zo druk geweest dat het nergens anders meer over gaat dan over werken? Dan wordt het tijd om deze sleur te doorbreken.

Toegegeven, veel bedrijven organiseren door het jaar heen al een aantal personeelsuitjes. Vooral om de collega’s eens op een andere manier te ontmoeten of een goed gesprek te voeren dat nu eens niet over het werk gaat. Ook kennen veel bedrijven de bekende vrijdagmiddagborrel. Zo’n borrel kan ook van tijd tot tijd eens doorgetrokken worden met een etentje. En dat hoeft niet altijd in een traditioneel restaurant te zijn. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een boerderij. Of misschien wel op een boot?

Doe activiteit

Een personeelsuitje kan natuurlijk ook een dagje weg zijn, bijvoorbeeld op zaterdag. Vaak bestaat zo’n dag uit een doe activiteit gevolgd door een hapje en een drankje. Het nuttige met het aangename verenigen dus. En als het heel gezellig wordt ontbreekt ongetwijfeld aan het eind van de dag die onvermijdelijke karaoke competitie ook niet… Qua doe activiteiten zijn er tal van mogelijkheden. Niet helemaal nieuw, maar toch nog steeds populair is een spelletje paintball. Wil je iets doen waarbij je gewoon je eigen kleren aan kunt houden?

Denk dan aan een partijtje golf of een GPS-spel.

Weekendje

Wil je het echt spannend maken? En bezoek aan een pretpark is ook goed voor de teamgeest. Of met z’n allen eens een weekendje weg? Dat kan natuurlijk in eigen land, maar een weekendje Parijs, Londen, Madrid of Barcelona is tegenwoordig ook niet meer ondenkbaar met de lage tarieven die vliegtuigmaatschappijen aanbieden. Daarnaast kan een hotel boeken via groepsaankoop ook een prettig financieel voordeel bieden… Enjoy!!!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 22 maart, 2022

    Graag ontvang ik een prijs voor het plaatsen van een vacature

    Geplaatst door
    pim van bezooijen