Vacature plaatsen op Facebook?

Uw vacature op Facebook?

Bij BrabantWerkt heeft u de keuze uit 7 verschillende Facebookpagina’s. U kunt zelf bepalen welk Facebookkanaal het beste bij u past. In deze blog wordt u precies uitgelegd wat er gebeurt wanneer u kiest voor een doorplaatsing van uw vacature op Facebook.

Welke Facebookkanalen zijn er?

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om uw vacature te plaatsen op Facebook heeft u de keuze uit 7 verschillende opties. Doorplaatsing op:

  1. BrabantWerkt
  2. KlikNieuws
  3. De Tilburgse Koerier
  4. BredaVandaag
  5. Zundertse Bode, Moerdijkse Bode & Etten-Leurse Bode
  6. Roosendaalse Bode, Halderbergse Bode & Rucphense Bode
  7. Bergen op Zoomse Bode, Thoolse Bode, Steenbergse Bode & Woensdrechtse Bode

Wanneer u uw Facebookkanaal heeft gekozen

Als u een of meerdere Facebookkanalen heeft gekozen, zorgt BrabantWerkt ervoor dat uw vacature op het gekozen Facebookkanaal geplaatst wordt. Bij deze plaatsing worden de details van de vacature benoemd en er wordt een link naar uw vacature geplaatst. Door het inzetten van Facebookkanalen krijgen werkzoekenden die uw gekozen Facebookpagina leuk vinden of volgen uw vacature te zien.

De Facebookpost precies zoals u het wilt

U heeft uw keuze gemaakt en wilt een of meerdere Facebookkanalen inzetten. BrabantWerkt stuurt u een e-mail met een bevestiging, zodat u weet dat BrabantWerkt het ontvangen heeft. Daarnaast wordt er in diezelfde e-mail een afbeelding van de Facebookpost geplaatst. Zo heeft u meteen inzicht hoe de Facebookpost eruit komt te zien.

Eventuele wijzigingen?

Heeft u na het bekijken van de afbeelding toch nog iets wat u wilt veranderen, of wilt u nog iets toevoegen? Dan kunt u dat via de mail aan BrabantWerkt doorgeven. BrabantWerkt zorgt er dan voor dat de veranderingen worden aangepast en dat het precies wordt zoals u het wenst.

Hoeveel volgers bereikt de vacature?

Bent u benieuwd naar wat uw bereik is bij de gekozen Facebookpagina? Hieronder vindt u een overzicht van alle Facebookpagina’s met daarnaast het aantal volgers. Zo krijgt u inzicht in hoe groot het bereik van de vacature is.

BrabantWerkt 500 volgers
KlikNieuws 1.000 volgers
De Tiburgse Koerier 1.500 volgers
BredaVandaag 18.900 volgers
Moerdijkse / Etten-Leurse /  Zundertse Bode 4.100 volgers
Roosendaalse / Halderbergse / Rucphense Bode 4.000 volgers
Bergen op  Zoomse / Thoolse / Steenbergse / Woensdrechtse Bode  

5.600

 

volgers

Een vacature plaatsen op Facebook?

Ziet u het zitten om uw vacature op Facebook te plaatsen en daarmee uw bereik te vergroten? Plaats dan uw vacature en vergroot het totale bereik van de vacature!

Wist u dat …

Het bereik naar schatting is van het aantal volgers! Als de Facebookpost met vacature wordt geliket of gedeeld, bereikt het nog veel meer mensen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 22 maart, 2022

    Graag ontvang ik een prijs voor het plaatsen van een vacature

    Geplaatst door
    pim van bezooijen